Contact Us   |   Join IAMCP   |   Sign In
Search
Velkommen til IAMCP Norway
Share |
Velkommen til IAMCP Norway

Vi er den lokale avdelingen for Unmanaged Microsoft-partnere, og du kan dra nytte av mange tilbud:
· Finn kompletterende partnere i Norge og utland: Mange av Microsoft partnerne har de samme utfordringene og IAMCP sin webløsning gir deg umiddelbar kontakttilgang til andre Microsoft partnere i inn- og utland.
· Utdanning: Opplev workshops med Microsoftansatte som presenterer beste praksis for utnyttelse av Microsoft partnerskap. Formålet er at visjoner skal konkretiseres ned til action punkter for å få mer business.

Medlemmer kan bli involvert i IAMCP Norge på en rekke måter:
- registrer deg og din bedrift på den IAMCP.org under det norske chapteret. Dermed vil du kunne sende direktemeldinger til Microsoft partnere i hele verden.Registreringen er åpen for alle og det vil bli tilsendt en årlig avgift (3500 kr)
Betalende medlemmerunne delta på IAMCP samlinger i Norge.

· Delta og nettverk på arrangementer (klikk "kalender" ovenfor). Vi gjennomfører 2 halvårlige arrangement med store nettverksmuligheter for medlemmer.På hvert arrangement er det konkrete action points for å få mer business med Microsoft.

· Bli en talsperson: Bli en av våre Press Partnere som er tilgjengelig for å presentere kundecases og får samme opplæring Microsoft tilbyr til sine egne ledere. Lær om våre lokalsamfunn og støtte- initiativer ved å diskutere dem i vårt forum (klikk "fora" ovenfor)

· Hold deg informert med vårt globale oppdateringer og lokale blogger og nyheter (klikk "blogger" over). Også delta i eksklusive IAMCP webcast (ofte sammen med Microsoft).
more Calendar

4/25/2019
IAMCP DK: PowerApps & Flow

5/14/2019
IAMCP UK Executive Roundtable with Sue Preston

Online Surveys
Association Management Software Powered by YourMembership  ::  Legal